Federatia VOLUM

Federatia VOLUM

Refacerea acoperişului şcolii din satul Alţâna, jud Sibiu

Status: Fundraising

Ajutaţi-ne să refacem acoperişul şcolii din Alţâna, aflat în stare avansată de degradare. Sălile de clasă sunt afectate de umezeală şi mucegai datorită infiltraţiilor din acoperiş. 

[ Show more ]

2,515 RON

Sumă:

1

Galantomi:

19

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ajutaţi-ne să refacem acoperişul şcolii din Alţâna, aflat în stare avansată de degradare. Sălile de clasă sunt afectate de umezeală şi mucegai datorită infiltraţiilor din acoperiş. Ploile şi ninsoarea fac sălile de clasă din ce în ce mai improprii activităţilor cu copiii, iar intervenţiile de renovări interioare în sălile de clasă nu sunt sustenabile fără refacerea acoperişului, deoarece sursa umezelii nu este rezolvată.

Cu o echipă inimoasă de voluntari vom renova sălile de clasă, însă vrem să refacem şi acoperişul pentru ca de munca noastră să se bucure cât mai mulţi copii. Ne dorim să refacem structura înterioară a acoperişului şi să schimbăm ţiglele în toamna anului 2019, ca lucrare contractată separat de o firmă specializată, astfel încât cei 139 de copii care învaţă aici să-şi poată desfăţura activitatea în condiţii normale.

Pentru fiecare 1 leu donat, Vodafone Tehnology România prin Fundaţia Vodafone dublează suma donată!