Ajut la refacerea acoperisului scolii din Altina judetul Sibiu

 

Alin Tranca Federatia VOLUM

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta sunt voluntar pentru 3 zile pe şantierele Brighter Futures pentru renovarea şcolii din satul Alţâna, jud Sibiu. Alături de colegii mei, ne vom ocupa de renovări interioare ale sălilor de clasa, astfel încât 139 de copii să înveţe în săli de clasă curate din această toamnă. Ajutaţi-ne să refacem acoperişul şcolii din Alţâna, aflat în stare avansată de degradare. Sălile de clasă sunt afectate de umezeală şi mucegai datorită infiltraţiilor din acoperiş. Ploile şi ninsoarea fac sălile de clasă din ce în ce mai improprii activităţilor cu copiii, iar intervenţiile de renovări interioare în sălile de clasă nu sunt sustenabile fără refacerea acoperişului, deoarece sursa umezelii nu este rezolvată.

 

 Cu o echipă inimoasă de voluntari vom renova sălile de clasă, însă vrem să refacem şi acoperişul pentru ca de munca noastră să se bucure cât mai mulţi copii. Ne dorim să refacem structura înterioară a acoperişului şi să schimbăm ţiglele în toamna anului 2019, ca lucrare contractată separat de o firmă specializată, astfel încât cei 139 de copii care învaţă aici să-şi poată desfăţura activitatea în condiţii normale.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ajutaţi-ne să refacem acoperişul şcolii din Alţâna, aflat în stare avansată de degradare. Sălile de clasă sunt afectate de umezeală şi mucegai datorită infiltraţiilor din acoperiş. 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pers

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Alin Tranca : Federatia VOLUM
Ajut la refacerea acoperisului scolii din Altina judetul Sibiu